fbpx

Joyce er ude med dobbeltsingle med hver deres eftertrykkelige emner

Foto: Jesper Karmark

Joyce er ude med hele to stærke singler til at slutte et hæsblæsende og vildt år af med, hvor de også viser deres alsidighed.

Det anmelderoste og succesrige danske band Joyce slutter året af på manér med dobbeltsinglen  “Mand Mig Op / Så Kigger Jeg Ned’” samt tre eksklusive koncerter i henholdsvis København og Aarhus. Tidligere i år udgav de debutalbummet Formskifter, der blev velmodtaget – med gode anmeldelser og massere radioafspilninger.

Med de to nye singler – begge med nogle aktuelle og relevante emner, og hver deres musikalske udryk – forkæler de os virkelig.

Om dobbeltsinglen siger forsangeren Sebastian Wegener selv: 

Mand Mig Op’ er en straight up kærlighedssang. Sangen fortæller om den utalte usikkerhed der kan opstå i et forhold; forstår vi hinanden, og kan vi mærke hinanden? ‘Så Kigger Jeg Ned’ handler om at føle sig alene i et glansbillede-samfund. Det er en slags frigørelse af, hvad der har været, og en søgen og higen efter det ægte og primale, dyriske om man vil.

Du kan lytte til dobbeltsinglen via din favorit streamingtjeneste – på Spotify her.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com