fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 47

Foto: Kara Moon // Jesper Karmark

Så er vi igen klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder en masse dobbeltkoncerter – blandt andet en intim koncert i Trinitatis Kirken, flabet pop og rap samt en mini festival. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Jærv

Hvor: Trinitatis Natkirke
Hvornår: Tirsdag den. 17. november klokken 19:30

 

Duoen Jærv inviterer til et helt særligt og intimt arrangement, da de i dag, den 17. november giver en gratis koncert i Trinitatis Kirkens smukke omgivelser. Deres EP Skud Part 1, anmeldte vi, da den kom ud tidligere i september, og du kan læse anmeldelsen lige her. Duoen viser, at popmusik kan være meget mere. med deres kraftfulde produktion og smukke lyrik der maler billeder. Dette er en helt unik oplevelse, så kom i god tid, hvis du skal være en af de heldige, som får én plads.

Bbybites // RUST Sleeps Around

Hvor: Alice
Hvornår: Torsdag den. 19. november klokken 18:30

 

I et nyt koncept af RUST, rykker de ud af egen lokation og afholder forskellige koncerter rundt omkring. Denne torsdag kan du opleve Bbybites navigere i et flabet og legende univers, hvor hun især i sit tekstunivers ikke er bange for at gå over grænsen. Hun spejler sig i kunstnere som Nancy Sinatra, Doja Cat og M.I.A. Hun er super cool, og især hendes liveoptrædener har vi hørt rygter om, som skulle være helt vilde og energifyldte. Så skynd dig at købe en billet, inden de ryger.

Dusin – ELBA – FVN

Hvor: Pumpehuset
Hvornår: Torsdag den 19. november klokken 19:00

 

På torsdag kan du opleve ikke bare en, men tre danske acts, som sammen byder op til fest. Duoen Dusin på fængende pop og udgav tidligere på året deres debutalbum Ærlige Løgne. ELBA er et af de stærke upcoming bud på et af de helt store popstjerner, med sin kraftfulde popbangers, som både er personlig og dramatisk. Her får du helt sikker både noget til hjertet og fødderne. Sidst, men ikke mindst: FVN. En af Danmarks nye rapqueens, som både har bars og attitude i orden. Hendes tekster er ærlige og flabet, og hun får helt sikkert din indre queen frem, når hun indtager scenen på torsdag.

Uniradio Præsenterer: Elijah Okello + Magnus Tempels

Hvor: XENON

Hvornår: Torsdag den 19. november klokken 20:00

Endnu en torsdag, endnu en Uniradioen Præsenterer – og det er vi glade for. Sammen med HUSET-KBH har de teamet op om at arrangere en masse spændende koncerter og denne torsdag bliver ingen undtagelsen. Første act er Elijah Okello, som laver en blanding af klassisk soul, med med tidens moderne tendenser med bassen i fokus og 80’er samples, iført synths, som danner rammerne for Elijahs nostalgiske og elektroniske lyd. Andet act er Magnus Tempels, der med sine kantede beats og fængende melodier, som leder tankerne hen til artister som Ásgeir og James Blake. Med Magnus Tempels på en scene ved man aldrig, hvad man skal forvente, for der er altid tryk på adrenalinen og energiske fremtoning.

Summer In The City Festival

Hvor: Stairway Vanløse
Hvornår: Fredag og lørdag den  20-21. november
klokken 19:00

Sommeren er for længst forbi, og denne gang måtte vi være foruden mange festivaler. Derfor er minifestivalen Summer in the city perfekt til dig, som mangler dit festival-fix, hvor du over to dage kan opleve seks forskellige danske artister på det nye spillested Stairway. Der kommer til at være et hav af forskellige genrer, alt fra dansksproget melankoli til elektroniske beats og meget mere. Oplev blandt andre Jeppe Kamper og vores tidligere Uimodståelige her hos Bands of Tomorrow, Kara Moon og Favor. Det bliver ikke en kedelig weekend.

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com