fbpx

Kunstneren SAGT PÆNTs nye single er pænt sagt et lille stykke poesi

Foto: Catrine Brysting

Den nye single fra kunstneren SAGT PÆNT, er et fint andenudspil i spændingsfeltet mellem pop og moderne hiphop, med en vis lyrisk tyngde, om det ambivalente indre følelsesliv.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Det nye skud på stammen, SAGT PÆNT er ude med sin anden single “Fortæl Mig Om Mig”. Bag projektet står Thomas Axelsen, der her præsenterer sit soloprojekt, hvor musikken, teksten er skrevet af ham selv. Første single “Stjernekaster” udkom tilbage i sommer og nu er den den danske artist ude med ny finurlig dansksproget pop. I en blanding mellem hiphop og pop med et tungere beat, udforsker og gransker Thomas sig selv og sine følelser med aforismer og sjove sproglige finurligheder, der allerede giver sig til kende i titlen – fortæl mig om mig – i stedet for “fortæl mig om dig”.

// Jeg kan ikk’ finde mig selv, så hils fra mig // jeg gik over stregen //

Singlen er udkommet i dag, så skynd dig at give det nye nummer, med en tekst der kræver din opmærksomhed, et lyt herunder:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com