fbpx

Lille sød kat udgiver ny single

Foto: Sarah Kofoed Nielsen

Den danske duo ‘lil cat’ er ude med underspillet minimalistisk, men catchy single til at starte din fredag på.

Bag det sjove artistnavn lil cat står kæresteparret Mads Vadsager & Cathrine van Leeuwen, der med en minimalistisk lo-fi lyd laver bedroom-pop med fængende melodier. Deres musik havner et fint sted mellem det fjollede, charmerende og ærlige med tekster om parforholdsproblemer og diverse hverdagsproblemer. Det er hverken useriøst eller højtideligt, men indkapsler en fin stemning og æstetik.

Musikprojektet voksede ud fra skyggerne af en vis pandemi, og nu er de ude med singlen “i wanna die with you (tomato juice)”” – en lidt skør titel. Det er en lille hyldest til at det trivielle i et parhold, og selv fortæller de således om singlen:

Vi har bare en kultur, hvor man helst ikke skal blive alt for kedelig og tilfreds med det, man har. Det mener vi, at sangen gør op med, og forhåbentlig kan lytteren spejle sig i det budskab.

Du kan høre deres spritnye single på din favorit streamingtjeneste:

Spotify
Apple Music

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com