fbpx

Mærk friheden på Oliver Lübberts nye single

Foto: Anne Mortensen

På Oliver Lübberts nye single bliver man sendt tilbage, til tiden med tilfældige lejlighedsfester og lange sommeraftener i Københavns gader.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

På singlen “Frie Fugle” bliver der virkelig sat en scene for en eventyrlig sensommer aften i København. Oliver Lübbert, som er en dansk sangskriver, tager dig med til Vesterbros pulserende gader, hvor det bare handler om at være fri og se hvor du bliver taget hen. Sangens idé blev netop til af sådan en aften på Vesterbro – himlen var stjerneklar og energien var høj. Og han formår virkelig at tage lytteren med tilbage til den aften og ramme en helt speciel og ungdommelig stemning. Han får musikalsk inspiration af blandt andet himlen og havet og både naturen og musikken er der hvor han finder ro og fred fra storbyens stressende hverdag. “Frie Fugle” er lyden af frihed, ikke at være bekymret, og længslen efter netop det. En sang, som omhandler den verden vi alle går og savner i disse tider.

Lyt til “Frie Fugle” lige her.

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com