fbpx

Medhør sætter lyd på det ungdommelige tankemylder

Foto: Joakim Gregersen og Anders Gregersen

Medhør tager udgangspunkt i livet som et ungt menneske i 20’ern med alt, hvad der hører med. Nu er de ude med den nye single “I Morgen”

Den danske gruppe Medhør består af Anders, Andreas, Daniel, Oskar og Victor, som sammen har spillet på kryds og tværs i snart fjorten år. Nu har de fundet ståsted som Medhør, hvor deres musikalske univers bæres af reflekterende tekster om alt fra kærlighed, tvivl og livets retning som et ungt individ. Nu er de ude med singlen “I Morgen”, som handler om at give sig hen til natten og glemme sin frygt for at alle følelserne, når kemien måske er forsvundet efter en rus og morgenlysets skær rammer en ny dag og realitet. Sangen har en rivende 80’er produktion i en poppet og dansabel melodi. Sangen rammer ganske godt en løsrivende følelse og stemning, som passer perfekt til en privatfests allersidste træk, imens solen står op over byen.

“I Morgen” er første forsmag på en EP, som kommer engang i 2021 . Lyt til Medhørs nye single på din favorit streamingtjeneste.

Lyt på Spotify her.
Lyt på Apple Music her.

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com