fbpx

Ny artist imponerer på førstesingle og “laver lemonade med Kanye West”

Foto: Marius Beck Dahle

Man kan hurtigt høre, at det er en spændende og spirende artist, vi er vidne til her. Ole Villages førstesingle “A Ok” er naturlig og fængende R&B-soul, hvor han minder os om, at alt er okay. Hør den nye sang nedenfor.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Det nye norske skud på stammen Oli Village, der tidligere har udgivet musik under sit borgerlige navn Jon Olav, er ude med sin debutsingle i sit nye musikalske projekt. Singlen “A Ok” skaber et spændende lydunivers med stramme synthflader, legende guitarelementer og stærke rytmer. Det er en finurlig og uhøjtidelig sang, hvor han starter med at erklære, at han ikke har forladt sin lejlighed i 30 dage, og laver lemonade med selveste Kanye West.

Den nye artist er inspireret af prominente navne som Bon Iver, Frank Ocean, Radiohead og Tyler, The Creator, og det bliver ikke uinteressant at følge hans videre færden.

Lyt til det første udspil fra Ola Village herunder og glæd dig til den kommende EP, der skulle udkomme i starten af næste år:

 

[/ihc-hide-content]

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com