fbpx

Ny up-tempo single fra den spirende rapper Reitzel

Foto: Casper Enzo 

Rapperen fra Farum kom med sin første single tidligere på året, og er nu klar med endnu en single, som er fyldt med energi og rapper attitude.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den nye upcoming rapper Reitzel er netop ude med singlen “Se Det Hele”, som udforsker rappens spektrum med tilbagelænede bars, som går over i et energifyldt dobbelt tempo vers. Han er en selvsikker fyr, som på sine singler, rapper om ungdomsforelskelse og at ville overtage hiphoppen. Den nye single gik hurtigt fra tanke til handling, med én enkel session, og Reitzel uddyber:

– Jeg troede ikke på kærlighed ved første blik før jeg hørte beatet. Jeg tror lidt at det var den vej, som jeg aldrig rigtig vidste jeg havde brug for at gå, før det hele lige som gik i ét. Det hele kom egentlig af sig selv den dag, og 4 timer efter stod vi med en stort set færdig sang.

 

Og den beat tunge single “Se Det Hele” omhandler netop det at tude og anerkende overfor sig selv og andre, at man har store drømme, som man gerne vil føre ud i livet.

 

Lyt til den spritnye rap-banger lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com