fbpx

Pleasure Raft tager hul på sin nye lyd med singlen “Words”

Foto: Morten Falk Overgaard

Pleasure Raft er ude med en ny single, som netop repræsenterer en ny lyd og som er første single fra kommende album.

Bag soloprojektet Pleasure Raft finder man sangskriveren Mathias Barfod, som førhen udgjorde anden halvdel i The Attic Sleepers. Nu laver han sit eget musik, og han er netop ude med singlen “Words”, som forsmag på et kommende album. “Words” er i sig selv et minimalistisk nummer, men som udvikles til en storladen ballade. Pleasure Raft bevæger sig lige så stille væk fra sin 80’er/90’er inspirerede lyd, som han navigerede i førhen, og tager nu mere udgangspunkt i det moderne og nutidige. Netop den nye lyd, kommer i spil på den nye single, som danner rammerne for lydbilledet og sangens tekst, som den udspiller sig i. Mathias Barfod udtaler:

– Jeg er begyndt at skrive sange, som kan bære sig selv, selvom de kun bliver spillet på et klaver eller på en guitar. Det er mere end aldrig før vokalen, der guider lytteren igennem mine sange, og det er her, at jeg har lagt mit primære fokus.

“Words” er virkelig et fint og stemningsfuldt nummer, og vi glæder os til at det fulde album kommer på gaden. I mellemtiden kan man nyde de nye toner med “Words” lige her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com