fbpx

Pom Poko brager videre med ny single

Foto: Jenny Berger Myhre

Den norske band Pom Poko er ude med ny single og tilhørende musikvideo, derudover er de snart ude med deres anden album ‘Cheater’, der udkommer den 15. januar.

Det norske eksperimenterende rockband Pom Poko udgav sidste år deres debutalbum Birthday, som vakte opsigt – ikke kun i Norge – men også nternationalt. Den 15. januar næste år er de tilbage med opfølgeren på deres stærke debut. Pom Poko bevæger sig inde for mange genrer, hvor man kastes rundt både hvad angår det lydelige og tekstlige. Det er svært at placere dem genremæssigt, men de ligger et sted mellem punk, rock og deres nye single “Like a Lady” varierer mellem den støjende noise-punk, og den mere pop-rockede, der fungerer godt, og skaber en god dynamik i nummeret.

Pom Poko er på turné i Skandinavien, og du kan opleve det spændende band live herhjemme på Ideal Bar i København den 26. april.

Hør den nye single herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com