fbpx

PREMIERE: fremadstormende popduo deler ny musikvideo

Foto: Petra Kleis

Vi er glade for at kunne annoncere premiere på ALSACEs nye musikvideo til deres catchy debutsingle, der udkom tidligere i år!

Den nye danske popduo ALSACE fik god vind på deres debutsingle “Physical”, der udkom tidligere på efteråret, og i dag premiere de så med en musikvideo til den fængende popbanger. “Physical” blev velmodtaget på P3, hvor den lå nummer 1 af flere omgange. Duoen tæller to gæve gutter, og selvom det er en helt ny duo, har de faktisk kendt hinanden lige siden børnehaven. Det er et nummer der inviterer til fest med bløde toner og forførende melodi samt de varme vokaler i et diskopoppet univers. Drengene selv fortæller sådan om musikvideoen og singlen:

Da vi skrev ‘Physical’, og faktisk igennem hele produktionsprocessen, har vi haft den her fornemmelse af at sangen havde sine egne farver og moods. Vi ville gerne lave en videoside, der viser, hvad der har været i vores hoveder hele tiden, ting der ikke er bundet på en bestemt begivenhed eller et specifikt tidspunkt, men farver og billeder der kan sætte lytterens egne tanker i gang. Det vi skriver om er flydende og op til hver enkelt lytter at definere. Vi har ikke facit, og det vil vi gerne vise i vores video.

Bedøm og fortolk selv lige her.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com