fbpx

PREMIERE: Ny musikvideo fra Norges nye indiestjerne

Foto: Christian Zervos

I sidste uge udgav norske Oskar Nordbø sit debutalbum ‘The Flood’ og det er ingen hemmelighed at vi her på redaktionen er helt vilde med skiven. I dag kan du se premieren på musikvideoen til “The Flood” lige her hos os.

Oskar Nordbø har skabt et debutalbum, som på sin vis er et slags soundtrack fra en personlig rutsjebanetur med op og nedture. Albummet The Flood rummer både folk, indie- og countrygenren i et meget ærligt og atmosfærisk lydlandskab, som med det samme tryllebunder lytteren gennem de tolv sange, som repræsenterer forskellige personlige historier. Det er et ret unikt album, og i dag er han ude med en lige så unik musikvideo. Musikvideoen til sangen “The Flood” er på hele syv et halvt minut, og repræsenterer meget fint hele albummets æstetik og historie. Musikvideoen er klippet sammen af både nye og gamle klip, som hver især tager dig med til den lyse sommer, hvor kærligheden stod højt og alt var helt fantastisk, til nutiden hvor hovedpersonen Oskar Nordbø er alene og de varme farver er skiftet med med de kolde. Der er masser af filmiske virkemidler, som virkelig rammer den rejse, som albummet omfavner. Det er alt i alt en virkelig vellykket og smuk fortælling i form af denne musikvideo, som med Oskar Nordbø´s melankolske og smukke folk-univers rammer plet både visuelt og lydmæssigt.

Drøm dig væk i albummet The Flood og se den velproducerede musikvideo lige her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com