fbpx

Prisvindende producer rammer weekend viben helt perfekt på “Lie To Me”

Foto: Universal Music

Den hårdtarbejdende og målrettede DJ og producer Sebastian Wibe, er ude med topsinglen til at sparke din weekend i gang.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Singlen “Lie To Me” er nyeste skud på stammen fra den dygtige producer Sebastian Wibe. Han har efter sine to udgivelser via Don Diablo´s label ‘Hexagon’, arbejdet hårdt på nye tracks med spændende collabs til det nye år. Og spørger man ham, er “Lie To Me” den perfekte single at slutte året af på. Han har haft stor succes med sine tracks, som er mere ovre i det klubvenlige miljø, og ikke nok med det, så tog han prisen som ‘Årets Nye Navn’ ved Club Awards 2020. Og for Wibe, har 2020 ikke været det værste år for netop hans karriere, Sebastian Wibe udtaler: – 2020 har på alle måder været et skørt år! For mit eget vedkommende har manglende DJ shows betydet ekstra studietid. Jeg lagde året ud med at remixe Ava Max & Alan Walker. Derefter arbejdede jeg sammen med med StadiumX & MOTi, og udgav et par solo singler via Hexagon og Universal. 2020 er ved at rinde ud, og jeg er klar til at slutte det af med et brag. Jeg håber ‘Lie To Me’ vil supplere ‘Good Wibes’ – noget vi alle kunne trænge til, denne vinter.

Og jeg vil vove påstå at “Lie To Me” er den perfekte banger at slutte af på, for det er et brag af en sang, som får dig i det helt rette weekendshumør. Find linket til Sebastian Wibes nye single herunder.

Lyt på Spotify.
[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com