fbpx

RAES teamer up med svenske ISA på ny fælles single

Foto: Simone Schødts-Sørensen

RAES og ISA finder hinanden og sød musik opstår på deres spritnye single ”Memories On Replay”, der er udkommet i dag.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den danske popkomet RAES har et par singler ude, som alle sammen er lige-til-pop-hits. Nu har den unge popartist fundet sammen med den svenske spirende popstjerne, ISA, som blot er 22 år gammel og som både producerer og skriver sange ud over at synge.

Nummeret inkluderer RAES velkendte halvnasale vokal og så tilført ISA’s krystalklare popklang. Tilsammen akkompagnerer de hinanden perfekt på denne popperle. Om der er flere sange i støbeskeen for de to unge popartister vides ikke, men det er ikke et dumt samarbejde, som de har indledt. Sangen handler om at være besat af minder og vigtigheden i at have en ven at dele dem med.

Hør den nye sang med et enkelt klik herunder på din foretrukne streamingtjeneste.

– Spotify her.

– Apple music her.

[/ihc-hide-content]

Tags:
,
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com