fbpx

Sorg og savn efter nært venskab udtrykkes på Nana Jacobi’s nye følelsesfulde single

Foto: Ewa Mos

Fantastisk atmosfærisk pop, med stærke følelser bag.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Nana Jacobi er bestemt ikke ny på den danske musikscene og den lyd hun har er helt hendes egen og lyder på mange måder ultra moderne. “Sorgfugl” er den tredje single Nana Jacobi udgiver i år, så hun er virkelig ved at havde samlet en masse vind undervingerne til et fantastisk album.

// Iskolde dissonante vinde blæser i min understrøm i dag. Iskolde atonale tanker
Er størknet i dit hoved i dag. Og det gør mig sorgfuld. Det gør mig sort. Sorgfugl
//

Sangen “Sorgfugl er inspireret af Astrid Lindgrens bog “Mio min Mio” der har den sørgmodige sorgfugl, der sider og synger i kongens have. Sangens eventyrlige baggrund er utroligt passende, da sangen også har en næsten mystisk lyd, der sagtens kan vække nogle dybe naturlige følelser i lytteren.

Lyt til sangen på din yndlings streaming platform:

Spotify

Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com