fbpx

The Lounge Society er ude med funky single og skøn og skør musikvideo

Foto: Piran Aston

Det upcoming britiske post-punk band Lounge Society er endelig ude med opfølgeren til debutsinglen, hvor de lægger endnu et lag til deres i forvejen spændende, rå og unikke lyd på “Burn The Heather”.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Der bliver skruet op for funk og disko-elementerne hos postpunk-kvartetten fra England, med den prominente producere Dan Carey fra kunstnere som Kae Tempest, Bat For Lashes og Fontaines D.C. The Lounge Society udgav tilbage i marts deres debutsingle, der blev utroligt velmodtaget og blev pladeselskabets hurtigst sælgende.

Vi befinder os solidt plantet i den britiske undergrund. På det nyeste udspil “Burn The Heather” fortsætter de med deres medrivende britiske spoken-word, men denne gang tilført et anderledes og mere funk-inspireret underlag med funky guitarelementer og keys. Med singlen udkommer der også en en flot musikvideo – men også spøjs – hvor der jages i det smukke britiske landskab. Du kan tjekke singlen og videoen den ud herunder:

[/ihc-hide-content]

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com