fbpx

Tvetydig pop sang dedikeret til Londons gader

Foto: Anna Lowry

Så er de fire friske fyre fra Malady klar med deres allerførste single nogensinde!

Malady debuterer i dag, med deres skønne popmusik. Deres single “London I Love You But You’re Bringing Me Down” har næsten noget synth-punket over sig, mens beatet holder os fast i Maladys popunivers. Alligevel er det svært at kalde sangen for “ren pop”. Titlen er inspireret af LCD Soundsystems sang “New York, I Love You But You’re Bringing Me Down”, der ligeledes er en sang om en by man elsker at bo i, men ser forfalde omkring sig.
Med denne selvsikre debut, ligger Malady godt fra start og det bliver spændene at følge med i deres karriere fremover.

Lyt til den fabelagtige debut her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com