fbpx

Drengene fra Statisk er ude med rå og stærk live session

Foto: Daniel Hjort

Statisk er den spritnye duo, som leverede en ret så stærk debut. Nu har de lavet en live session til “Højhus”, og du kan se den lige her.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Tidligere i november måned udkom duoen Statisk med deres debutsingle “Højhus”. Drengene bag duoen, Mathias Ranch Skov og August Kulmann har været med i KarriereKanonen, og debuten “Højhus” blev endda Ugens Uundgåelige på P3. Det er der ikke så meget at sige til med sådan en hæsblæsende debut. Nu har de en live session af “Højhus” på gaden, og den emmer af lige så meget energi og intensitet, som nummeret i sig selv. I videoen har de fået selskab af en bassist og trommeslager, og det forgår i et ganske almindeligt øvelokale. Alligevel formår de at blæse taget af med deres udførelse af nummeret. Stemningen er vild, rå og stærk, og man mærker med det samme duoens ambitioner og talent. Efter at have set live sessionen sidder man tilbage helt uden luft – ligesom forsangeren – og man kan kun forstille sig, hvor vilde de må være live. Statisk er et virkelig spændende upcoming navn på den danske musikscene. Deres rejse kan kun blive vild efter sådan en debut.

Se deres live session lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com