fbpx

FILIPPA er ude med cool musikvideo til hittet “Just One Night”

Foto: EMMA ISHØY

Vi er vilde med den danske upcoming stjerne FILIPPA. I dag sender hun en musikvideo på gaden og du kan se den lige her.

25-årige FILIPPA er den danske popartist, som har begivet sig ud i intet mindre end en musikvideo til sin single “Just One Night”. Singlen fik hurtigt en del radiodækning og ikke nok med det, kom den på p3 listen med en førsteplads og blev på listen i de maksimale fem uger, og det er er der ikke noget at sige til, for “Just One Night” er en vaskeægte popbasker, tilsat en mere elektronisk produktion og “dyster” vibe. FILIPPA kalder selv sin lyd “Darkpop”, hvilket beskriver lyden af netop denne single ret godt. Nu har den fået selvskab af en musikvideo, som er vellykket og giver singlen det ekstra kant. FILIPPA er i videoen trods den dansable sang, laidback og fuld af attitude, imens huns sidder i en stol omringet af to seje kvindelige dansere. Lokationen er ude fra det industrielle Refshaleøen, som bidrager til en rå og mørk stemning. Hun er super cool med sit næsten selvlysende sølv outfit, i kontrast til danserne, som er i helt sort. FILIPPAs musikvideo til “Just One Night” er vellykket og passer virkelig godt til singlens rå power og tunge groove. Så skru helt op og se videoen lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com