fbpx

Jonas Hibiki udsender varmt track i en kold tid

Foto: Synne Sofi Bønes

Soloprojektet Jonas Hibiki er ude med en ny single, som er indiepop, når det er allerbedst.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Jonas Hibiki med det borgerlige navn Jonas Gripsrud Hjelmeland har sin base i Bergen hvor han producerer og skriver sange. Hans lyd er sprød indie-pop i et mere mellow og svævende univers, Det seneste udspil “Big Blue” giver en varme i form af Jonas´ crooner vokal i en bedroom-pop produktion. Jonas Hibiki finder musikalsk inspiration i kunstnere som Unknown Mortal Orchestra, Mac Demarco og Kurt Vile, som navigere i lidt samme alternative og drømmende melankoli-univers. Han formår at sammensætte det bedste fra genre som pop, indie, jazz og hiphop og drage det ind til sin egen musik. Det er velproduceret og godt skrevet og især “Big Blue” rammer den helt lækre indie-melankoli, som passer perfekt til den kolde og mørke tid vi befinder os i. Der er masser af grund til at tjekke den norske musiker ud og du kan lytte til “Big Blue” på foretrukne streamingtjeneste:

Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com