fbpx

Kom og hyg dig med Camelo under apokalypsen

Foto: Shilo Duffy

Så er stjerneskuddet Camelo klar med ny interessant musikvideo, til hans formidable single “Too Much Time”

Camelo udgav tilbage i september sin fantastiske flyder pop sang, som vi også var meget begejstrede for, den kan du læse mere om her. Nu er han så klar med en fed musikvideo, der virkelig tilføjer til temaet. Sangen handler jo blandt andet om at havde for meget tid og kede sig, og hvornår ville man kede sig mere end noget andet? når verden er gået under og du er den eneste tilbage selvfølgelig. Men den her apokalypse er nok kun inde i Camelos hoved, for han sidder blandt andet i en bus i videoen og den kører nok ikke sig selv.

Alt i alt gør videoen et virkeligt godt stykke arbejde med at vise, de anspændte, kedsomme og rastløse følelser Camelo også gav udtryk for i selve sangen. At havde Camelo som det eneste menneske man ser i videoen tilføjer igen til den her ensomme følelse Camelo synger om.
Du kan se den flotte musikvideo på Youtube.


Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com