fbpx

Norske poptoner når de er allerbedst

Foto: Guro Sommer

Gruppen Paper Dog har virkelig leveret et ørehængende nummer på “Come Home”.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Paper Dog som er fra den norske storby Oslo, er netop nu ude med “Come Home”, som er sidste track til at fuldende den tre numre lange EP af selvsamme titel. Deres alternative poptoner har virkelig internationalt potentiale og på dette nummer viser de virkelig gruppens ambitioner og talent. Gruppens lyd kan lede tankerne hen på bands som, The XX, London Grammar og Wolf Alice. Paper Dog derimod, blander popmusik med deres forkærlighed for 70-80’erne i et mere nutidigt arrangement, som er vellykket og pirrende. På sangen “Come Home” refereres der til det at se tilbage på sine handlinger og se hvor det har bragt en hen i livet. En form for nostalgisk tilbageblik.

Vi er helt vilde med denne norske gruppe og “Come Home” er sådan et nummer, som bare passer perfekt til den kolde og mørke vinterperiode vi er i lige nu, Gør dig selv den tjeneste og find “Come Home” på din yndlings streaming platform.

Spotify

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com