fbpx

PREMIERE: Nana Jacobi smider eksplosiv musikvideo til sin nye single “sorgfugl”

Foto: Flemming Bo Jensen

Vi var begejstrede, da Nana Jacobi udgav sin single ” Sorgfugl” i November. Nu er der landet en tilhørende musikvideo, hvor det visuelle og lydmæssige smelter smukt sammen.

Den nye single “Sorgfugl” fra danske Nana Jacobi er en eksplosiv sang, som rammer de helt store følelser omkring at være ensom i et stille og mørkt sted, men som samtidig afspejler det stik modsatte i en udadvendt og ekspressivt tilværelse. Og netop den stemning, de følelser og ikke mindst de to modsætninger har Nana Jacobi givet liv i form af en musikvideo. Musikvideoen til “Sorgfugl” er skabt af illustrator og videoskaber Ewa Mos, og der er smæk på eksplosive laserlys, som sætter en perfekt visuel ramme om hendes atmosfæriske pop. Ikke nok med det har musikvideoens to lag taget inspiration fra upside/down-universet fra den helt store serie ‘Stranger Things”, hvor der, som ordet antyder, netop findes to sider af tilværelsen. Det er en vellykket og cool musikvideo, “Sorgfugl” har fået sig, og du kan se den lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com