fbpx

Superbrødrene fra Communions er ude med formidabel ny single

Foto: Lasse Dearman

Musikalsk talent må virkelig ligge i denne familie – det viser brødrene fra Communions.

Communions har tidligere haft enorm stor succes som kvartet, med tre EP’er, et album, utallige shows og festivaler og gentagne langdistance ture til destinationer som Japan og USA. Nu står de to brødre med efternavnet Rehof på egne ben.

// Cupid’s slings have gone and made you blind, and willfully oblivious
To the lurking pain behind each exquisite frame. //

Den nye single “Splendour” handler i høj grad om at havde et giftig forhold til noget man elsker, om det er en person eller kunstnerisk vision. Selve sangen har en alternativ og groove-rocket lyd, der virkelig lader talentet fra de to brødre skinne igennem. Sangen rummer i høj grad følelsen af at være besat af noget der i virkeligheden er usundt, til et punkt hvor ens sunde fornuft kollapser. Denne mentale ustabilitet er også at finde i selve musikken, der lyder som om den er indspillet på mange forskellige måder og det tilføjer kun til oplevelsen. Lyt til sangen på din yndlings streaming platform:

Spotify
Apple Music

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com