fbpx

Ugens vigtigste albumudgivelser // Uge 49

Foto: Pheobe Green / Phoebe Fox

Her er vores guide til denne uges vigtigste albumudgivelser. Vi har forsøgt at finde noget, der både passer til en festlig weekend såvel som en hyggelig dag på sofaen. Om du er til inderlige pop-produktioner, kantet indie-pop eller rendyrket disco, vil der forhåbentligt være noget at hente i vores anbefalinger.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Amanda Aasa – Real Love (EP)

Den svenske popstjerne Amanda Aasa er i dag ude med EP’en Real Love. Efter hendes deltagelse i programmet ‘Idol’ blev hun hurtigt kontaktet af et pladeselskab og derfra har det taget fart. Real Love består af fire velproducerede og velskrevede sange, som har hver sin kant og charme. Der er masser af fængende melodier at hente på denne EP og især åbningsnummeret “Överallt på mig” er en fængende popbasker, som er svær ikke at groove med til. Alt i alt en virkelig fin og vellykket EP fra dygtige Amanda Aasa.

Laura Groves – A Private Road (EP)

Endnu en stærk kvindelig singer/songwriter er ude med en EP, nemlig britiske Laura Groves. A Private Road er en EP, der virkelig viser hendes inderlighed og melankoli på smukkeste vis, i form af seks sceniske pop-produktioner. EP’en er lyden af Laura Groves indre verden – en form for soundtrack til hendes psykiske rejser. Sangene har rødder i stemninger, historier, fejltagelser, og alle de tanker og følelser, der går gennem en, i livets rejser og udvikling. Det er en ret personlig EP, og man kommer tæt ind på den engelske sangskriver. Der er ingen tvivl om at Laura Groves har fundet sit ståsted og hun har ramt det musikalske udtryk, som viser hendes talent bedst.

Oscar Lang – Antidote to Being Bored (EP)

Den unge brite Oscar Lang, er også i dag ude med en EP – Antidote to Being Bored. På denne nye skive, er den unge artist mere rocket og psykedelisk i sin lyd og sangskrivning, med masser af reverb og delay på de respektive sange. Man må sige at der er kommet mere stilmæssig variation og attitude på og det er en ren fornøjelse at opleve. Vores anmelder er også godt begejstret og du kan læse anmeldelsen af Antidote to Being Bored lige her.

Pheobe Green – I Can’t Cry For You

Pheobe Green fra Manchester er i dag ude med sin debut-EP I Can’t Cry For You. Den 23-årige artist har skabt sig meget omtale og accept på forskellige store musikmedier og det er kun forståeligt. Hun er en kvinde med ben i næsen og masser af attitude. EP’en er skabt ud fra sangerindens identitets udforskning, både personligt og som artist. Hun bruger arbejdsprocessen fra sin musik, til at analysere sin egen ageren, både med kritiske briller, men også en sjat humor. Er du til indie-pop med kant skal du virkelig lytte til Pheobe Greens debut-EP.

Neon Tapehead – Never Say Never

Hvis du mangler at mærke den fede fredagsstemning, skal du bare sætte Never Say Never fra det russiske band Neon Tapehead på. Her er der ikke skruet ned for de corny 80’er disco-funk produktioner, med smæk på synthesizere og elektroniske trommer. Man kommer med det samme tilbage i tiden med Neon Tapes diskokugle univers, hvor det er svært ikke at længes efter et svedigt dansegulv og farverige drinks med paraplyer i. Vi vil vove påstå, at du kan se det for dig, så snart du lytter til denne frække EP.

Gå heller ikke glip af:

Kemo Brane – bible studies pt 2
Patricia Lalor – This Is How We Connect, While You Stand So Tall
Riot Sun – Bruises
Ryan Edmon – From the Starts
Shawn Mendes – Wonder
Soho Rezanejad – Perform and Surrender
The Network – Money Money 2020 Pt 2: We Told Ya So!
Tini Stoessel – TINI TINI TINI

[/ihc-hide-content]

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com