fbpx

Ugens vigtigste albumudgivelser // Uge 50

Foto: Nilüfer Yanya // Damian Paul Daniel

Her er vores guide til denne uges vigtigste albumudgivelser. Vi har forsøgt at finde noget, der både passer til en festlig weekend såvel som en hyggelig dag på sofaen. Om du er til inderlige alternative pop-produktioner, kantet indie-pop eller chill rap, vil der forhåbentligt være noget at hente i vores anbefalinger.

All Things BlueGet Bit

All Things Blue ligger hårdt ud med deres debutalbum Get Bit, der med sine finurlige indie-pop toner med garanti kommer til at gøre et indtryk i stuerne derude. Stort set alle sangene på Get Bit har en unik titel, der giver et indtryk af at kunne fortælle hver deres unikke og interne historie. Den bløde vokal på pladen passer helt fint til en plade, der konstant er i forandring, og det er lige hvad Get Bit er – der er ikke to sange der lyder helt ens. Vi har med et enormt selvsikkert album at gøre, som ved præcis hvordan det skal lyde og vi er ærligt talt helt vilde med det.
Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Elsker Dig For AltidFlyv Som En Vinder

Så er Elsker Dig For Altid klar med sit unikke, elektroniske, chill vibe musik, som vi siden hans første single i 2019 har forelsket os helt i. Nu er han endelig klar med sit debutalbum Flyv Som En Vinder, der er et utroligt personligt album for kunstneren. Med en veludført autotunet vokal, og tekster der virkelig aktiverer hjernen, tager Elsker Dig For Altid, dig med på en tur ind i hans hoved på sit debutalbum, og det er en ret fed tur. Med sit fløjlsbløde musiske univers er Flyv Som En Vinder garanteret at vinde både lyttere og anmelderes hjerter de næste par dage.
Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Jack HarlowThats What They All Say

Jack Harlow fortæller med sine chill beats og stilsikre rap, noget af en historie. På Thats Wat They All Say bliver vi inviteret helt indenfor i Jack Harlows liv og tanker. Med en baggrund, der ikke altid har været en dans på roser fortæller rapperen om hans til tider forstyrrede tanker og kaotiske liv. Vi får både et indblik i hans kærestesorger og tidligere selvtillids problemer. Thats What They All Say kommer med garanti til at være soundtracket til mange fester, man kan især forestille sig at det ville være et fedt album til en lille hyggelig hjemmefest med de nærmeste venner i disse tider.
Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

LowertownHoneycomb, Bedbug (EP)

Lowertown giver os på deres nyeste EP Honeycomb, Bedbug en lille bunke virkelig interessante sange, der alle har Lowertowns skønne indie vibe tilfælles. Lowertowns musik, er enormt rumlig og atmosfærisk og man kan nemt mærke de rum bandet prøver at beskrive med musikken. Der er noget næsten hverdags agtigt over mange af de temaer bandet vælger at skrive om, det kan man høre på sange som “My Dog” og “Praise That Shitty House”, der begge er dejligt nede på jorden både i tekst og lyd. Honeycomb, Bedbug er uden tvivl et album du sagtens kan sætte på efter en lang dag og bare flade ud til.
Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Nilüfer Yanya Feeling Lucky (EP)

Med en næsten 90’er agtig vibe, kommer Nilüfer Yanya i dag ud med en skøn lille EP. Feeling Lucky? er på den ene side næsten alternativ pop-rock med sin lidt dystre, men catchy basgange og upbeat rytmer, men så kommer vokalen og gør hele udtrykket mere indie-poppet – alt i alt en god blanding fra to verdner. Feeling Lucky? handler i høj grad om de lidt svære ting i livet. EPens andet nummer “Same Damn Luck” handler for eksempel om en del af Nilüfer Yanyas fortid hun troede hun var sluppet af med, men som lige pludselig stikker sit hoved frem igen og gør opmærksom på sig selv. Vores anmelder har anmeldt den skønne EP og du kan læse anmeldelsen lige her.
Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Gå heller ikke glip af:


Boye & Sigvardt – Night Addicts, VOL 2 (EP)
Duvchi – This Kind Of Ocean
Gula Blend – Inte idag
Kid Cudi – Man On The Moon III: The Chosen
Markus Neergaard – slim buffers
Salami Rose Joe Luis – Chapters of Zdenka
Taylor Swift – evermore

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com