fbpx

Billie Eilish x ROSALÍA er det ultimative powercouple

Foto: Matty Vogel & Zhamad Fullad

Så landede den endelig – specialepsiode part II af den absolut geniale HBO serie Euphoria. Og hvem bedre til at skabe afsnittets signaturlyd end de to talentfulde kvinder Billie Eilish og ROSALÍA?

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Samarbejdet mellem hypede Billie Eilish og moderne flamenco-queen ROSALÍA har ført til skabelsen af nummeret “Lo Vas A Olvidar”. Og hvis du tænker at titlen på sangen lyder spansk, så har du fuldstændig ret. Sangen er skrevet på både spansk og engelsk, og vi får fornøjelsen af at høre begge sangerinder på både deres eget modersmål og hinandens.

Sammensmeltningen af de to ikoniske artisters særegne lyd fremgår tydeligt i nummeret, som både gør brug af lange, dybe bastoner og elementer af stilhed, som vi kender fra Billie Eilish’ musik, samt subtile referencer til ROSALÍAs brug af moderne flamenco-fortolkninger. Begge sangerinder har deres helt særlige og originale vokal, som man, før man hører dette nummer, måske kan have svært ved at forbinde med hinanden. Men de fungerer overraskende godt sammen, og verden er hermed blevet en kvindelig power-duo rigere.

Det står soleklart at “Lo Vas A Olvidar” er skabt til den queer-friendly ungdomsserie Euphoria, der flyder over af kærlighed og kaos. I omkvædet når Billie Eilish og ROSALÍA synger “Lo Vas A Olvidar, can you let it go?” rammer de lige netop dén nerve som Euphoria bygger sit konfliktfyldte univers på. Det er følelsen af at se det smukke i det apatiske, at flygte fra en utaknemlig virkelighed og at elske så hårdt at det gør ondt i alle kroppens knogler.

Vi glæder os helt vildt til at se Euphoria Part II, og i ventetiden hertil, vil vi nyde “Los Vas A Olvidar” for fuld udblæsning på anlægget.

Hør “Los Vas A Olvidar” og se den tilhørende musikvideo her:

Youtube
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com