fbpx

Kom til auditiv sommerfest med EIRENEs nye single “All Night”

Foto: Line Westerboe

EIRENE har netop udgivet deres femte single “All Night” og teaser i samme forbindelse en kommende debut-EP.

Midt i den mørke, kolde og coronabefængte vinter kan det være svært at holde festhumøret oppe. Heldigvis udgav danske EIRENE endnu en energisk og dansabel single i fredags til at minde os om sommervarmen og alle de mange fester, der venter os forude. EIRENE blander elektroniske og akustiske elementer med fængende vokallinjer, som du hurtigt kan komme til at synge med på – også længe efter musikken er slukket. Som de forrige singleudspil “Never Enough”, “Ordinary Life”, “True Love” og “Deroute” er “All Night” en skarptskåret popklasker, der passer perfekt ind på den klassiske fredagsplayliste. Den aarhusianske trio teaser sammen med singleudgivelsen en debut-EP til foråret, så hvis du kan lide den livlige og farverige lyd af “All Night”, så hold øje med drengene!
Mix dig noget køligt og frugtigt at drikke, gør plads på gulvet til dans og lyt til “All Night”.

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com