fbpx

Louis Jarto lader dine tanker få frit løb

Foto: Ida Hansson

I sin nye single “Chemicals and Coffee” får vi Louis Jarto at se fra en følsom side, og han viser sit værd med et lydunivers der er til at føle på.

Gør-det-selv-manden Louis Jarto er ude med et spændende elektronisk track, der leger med genrene indenfor indiepoppens rammer.

Louis Jarto er vant til at gøre tingene selv, og hans nye single “Chemicals and Coffee” er ingen undtagelse. Han er vokset op i et hårdt miljø, hvor barndommes værste sider desværre var en integreret del af hverdagen. Heldigvis fandt Louis styrke i at gøre tingene selv, og særligt med musikken fik han lov til at vise sit værd. Siden sommeren sidste år har han jævnligt udgivet musik, der alt sammen bevæger sig i samme elektroniske univers som “Chemicals and Coffee”. I hans nyeste single får vi dog for alvor den følsomme side af Louis at se.

“Chemicals and Coffee” er opbygget af få elektroniske elementer, der går hånd i hånd med Louis Jartos inderlige vokal. De få elementer der er sangens fundament, skaber et mystisk univers der giver plads til, at tankerne kan få frit løb. Sangen handler om følelsen af, at hjertet og hjernen ikke nødvendigvis vil det samme. Den beskriver følelsen af at være fanget i en situation, man ville ønske man kunne slippe ud af. Og om hvordan fortidens minder bliver ved med at hjemsøge ham i hans ensomhed. Louis’ dybfølte vokal virker som en kraftfuldt og hudløst ærlig besked om, at han nægter at give op.

“Chemicals and Coffee” skildrer et gennemført univers, og det bliver spændende at se om der i fremtiden kommer mere af samme skuffe fra Louis Jarto.

Lyt på Spotify

Lyt på Apple music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com