fbpx

Storslået og inderlig single fra Sandra Elsfort

Foto: Johan Klitgård

På et popnummer med plads til at vise sine sangtalenter har Sandra Elsfort udnyttet verdenssituationen.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

“Break the Fall” er danske Sandra Elsforts bud på en single, der har til formål at sprede good vibes i en hård tid. Med en tekst der reflekterer over verdenssituationen, i håb om at opløfte lytteren, demonstrerer Elsfort samtidig sine imponerende evner med sin stemme. Sandra Elsfort har en baggrund inden for teater og musical hvilket kommer til udtryk i lydbilledet i hendes single “Break the Fall”. Med storslået musical-inspireret kor og strygerarrangement rummer lydbilledet i “Break the Fall” både en ophøjethed samt en inderlighed når lydbilledet reduceres til Elsforts stemme og klaver.

Om sin single med det postitive budskab siger Sandra Elsfort:
Sangen har flere vigtige budskaber. Den kaster lys på verdensbilledet og taler til den power som vi alle besidder – som siger; “Jeg vil gøre noget” eller “Jeg vil nå og være noget for nogen i dette liv”. Hvad end det er for klimaet, for sin gamle mormor, sit barn, sine venner, for verden eller sig selv. Jeg håber den taler til viljestyrken, kærligheden og fighterånden, i en kristisk tid.

Hør “Break the Fall” på Spotify her.

[/ihc-hide-content]

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com