fbpx

To The Stars: Musikalsk udspil fra uventet kant

Foto: Astralis // PR

Hvad i al verden har en esportsorganisation med musik at gøre? Det skal vi fortælle dig.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den danske esportorganisation Astralis har udgivet en sang i samarbejde med den danske musiker og sangskriver Mattis. Det er første skud på stammen fra et nyt samarbejde indgået mellem Universal Music Denmark og Astralis.

Det er nok ikke gået forbi manges næser, at Astralis har et Counter Strike hold, der ligger nummer et i verden, fem fifaspillere, et League of Legends hold samt spritnyt talentudviklings projekt. De udvider nu rækkeviden med et spændende musikalsk projekt, der har til mål at forstærke båndet mellem den globale gaming- og musikkultur.

Medstifter Jakob Lund Kristensen siger om Astralis’ indtræden på musikscenen:
For os handler det om at omfavne de positive aspekter af musik og gaming. Vi ønsker, at Astralis bliver en endnu større del af dagligdagen for fans i hele verden, men vi ønsker også på denne måde at invitere alle musikelskere indenfor – også dem, der endnu ikke har et særligt forhold til esport, gaming og Astralis. Vi tilføjer et nyt aspekt til noget, der i forvejen er ekstremt udbredt og tro mod Astralis-ånden. Vi vil med musikken søge at leve op til vores egne høje standarder i alt, vi laver. Det er årsagen til, at vi – sammen med Universal Music Denmark – har valgt at åbne ballet med et navn som Mattis, som selv er gamer, og som deler vores vision om at omfavne ikke bare Astralis men gaming og esport som helhed.

Sanger og sangskriver Mattis har også knyttet et par ord i forbindelse med udgivelsen af “To The Stars”:
Som musiker bruger jeg gaming til at slappe af, og jeg ved, at mange gamere bruger musik enten under træning, som opladning eller for at slappe af efter en vigtig kamp. “To the Stars” handler om at kæmpe for det, man tror på. Også i modstand og også når andre – og i mange tilfælde dig selv – siger, at du ikke kan. Den handler om aldrig at give op, selv når det hele ser sort ud, men at kæmpe for det, man tror på og støtte og løfte hinanden til noget større.

Lyt til “To The Stars” på Spotify her.

[/ihc-hide-content]

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com