fbpx

Vi spår en lys fremtid for danske David Dear

Foto: Peter Nørlund Kjærbye

 

Med førstesinglen “Friendly Fire” skaber David Dear et smooth elektronisk univers der emmer af følsomhed.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Bag nyopståede David Dear gemmer upcoming talentet David Nørlund sig. Han har tidligere udgivet singlen “To Invent A Color” under navnet Nörberg, og du kan læse vores snak med artisten fra Nörberg-dagene her. Efter to års pause har han i høj grad genfundet sig selv som David Dear. Under det nye navn udgiver han nu debutsinglen “Friendly Fire”, som er første udspil fra den kommende EP, der får titlen “Exit Wounds”.

“Friendly Fire” er en velkomponeret elektronisk godbid, som er skabt for at minde os om, at vi ikke bør være så hårde mod os selv og hinanden. Nummeret formår at føre lytteren ind i en reflekterende tankeverden, hvor både skrøbelighed og håbefulde følelser får plads. Nummeret bæres af udstrakte synthesizer leads og David Nørlunds blide vokal, der leder hen imod melankolske vibes. Med en debutsingle af denne kaliber, vækker David Dear vores nysgerrighed på, hvad vi mon får at høre fra ham næste gang.

 

Hør “Friendly Fire” på din foretrukne streaming platform:

Spotify

Apple Music
[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com