fbpx

Andreas Langvads nye single rammer stemningen af nyforelskelse

Foto: Laura Schrøder Mortensen

Med sin nye single “Noget I Mit Blod” leverer Andreas Langvad en stilsikker popsang, de færreste vil kunne brokke sig over. Den nye single tager ikke chancer, og er ikke noget man ikke har hørt før, men den er tro mod sig selv, og det er det vigtigste.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Andreas Langvad har en del singler i baggagen allerede, men nu er han for første gang ude med materiale på dansk. “Noget I Mit Blod” hedder singlen, og den falder et godt sted, her midt i coronalockdown og forårsfornemmelser. Om sangen fortæller Andreas Langvad:

Denne sang er skrevet lige fra hjertet. Det er en hyldest til det helt fantastiske, der sker med kroppen, når man er forelsket. Det er magisk og skørt og rent og umiddelbart. Og det kan bare ikke beskrives med ord.

Den lidt lalleglade stemning, som sangen giver, passer perfekt ind i den stemning Andreas Langvad forsøger at beskrive. Omkvædet har sat sig fast i hovedet allerede efter første lyt – godt hjulpet på vej af mundrette rim og masser af gentagelser. Selvom der ikke er noget nyt under solen i hverken akkord- eller sangstruktur, så prøver “Noget I Mit Blod” ikke at være noget den ikke er, og det er ret befriende.
Du kan tyvstarte din forårsforelskelse ved at lytte til “Noget I Mit Blod” lige her:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com