fbpx

Charlotte Qvales nye single lægger en dæmper på dine corona-frustrationer

Foto: Solveig Selj

Inden hun går en måned i studiet for at indspille endnu en EP, har Charlotte Qvale forkælet os med den energifyldte single “Ghost”.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Med sin seneste single “Ghost” tilslutter Charlotte Qvale sig den klub af artister, der har skrevet sange om ensomhed og behovet for selskab. Selvom det er et emne, der det seneste års tid er blevet grundigt dækket af danske såvel som internationale artister, er det stadig en følelse, de fleste kan relatere til. Og “Ghost” er faktisk i den rigtig gode ende af de mange corona-sange.


Efterhånden er Qvale også en rutineret kvinde i musikbranchen. Hun udgav sit debut-album i 2014, og i de seneste år har hun både udgivet singler og skrevet musik til teateropsætninger og tv-produktioner.
Det seneste skud på stammen, “Ghost”, har et catchy omkvæd, og melodien sætter sig på hjernen allerede efter første gennemlyt. Det er tydeligt, at Qvale har både stemmen og evnerne til at lave popsange, der kan blive spillet igen og igen. Heldigvis tyder alt på, at der er meget mere på trapperne fra den dygtige norske sangerinde. Til marts går hun nemlig i studiet for at indspille sin kommende EP, og inden da forlyder det også, at der er en single mere på vej.
Indtil videre kan du glæde dig, mens du lytter til “Ghost”.
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com