fbpx

Jo Yonderly udgiver anden singleforløber til sit kommende debutalbum

Foto: Djoana Gueorguieva

Tidligere i dag udkom Jo Yonderlys single “Chemical cuddle”, som artisten endelig har lært selv at holde af.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den 13. januar i år udgav svenske Jo Yonderly sin energiske debutsingle “Dead inside the inside”, og i dag er han ude med en opfølger ved navn “Chemical cuddle”. Modsat debuten, er “Chemical cuddle” en helt rolig rocksang med en dejlig, psykedelisk fornemmelse. Om singlen fortæller Jo Yonderly selv:

– Sangen blev indspillet for seks år siden i mit øvelokale. Den skulle originalt have været en af fire sange på en EP (som aldrig udkom). Jeg kan huske, at jeg hadede indspilningen dengang, men jeg lærte at acceptere den og er endt med at elske den.

Udover Jo Yonderland selv, er singlen indspillet sammen med Julia Rakel på kor, Patrik Schlegel på trommer, Fredrik Persson på bas, David Calgaro på lap-steel guitar og Mathias Schlegel på synthesizer. Jo Yonderland fortæller, at vi vil høre mere fra alle disse musikere på hans kommende album med den fantastiske titel Greatest Hits 1.0, som udkommer på vinyl i et begrænset omfang gennem Rama Lama Records den 23. april i år. Singlen kan du til gengæld høre med det samme lige her:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com