fbpx

Katy Kirby med en stemningsfuld og afslappende single

Foto: Jackie Lee Young

Med sin seneste single “Portals” gør Katy Kirby klar til at udgive sit debut-album den 19. februar.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Katy Kirby har malet et smukt og stemningsfuldt lydbillede på sangen “Portals”. På paletten har Kirby klaver og strygere, placeret i baggrunden, og lader den smukke og rammende vokalperformance stå i frem. Det er en mere stille sang, end de tidligere singler hun har delt fra det kommende album Cool Dry Place, men den er virkelig velproduceret og rar i ørerne. Hendes indiepop- og folk-tilgang giver associationer til andre sangskrivere som Waxahatchee, Lucy Dacus og Frankie Cosmos.

Vi glæder os til at høre debut-albummet Cool Dry Place, i mellemtiden kan du lytte til “Portals” på Spotify.

[/ihc-hide-content]

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com