fbpx

KOM VI LØBER tager dig med på refleksionsvandring i Aarhus’ gader

Foto: Frederik Lunde Angelo Jacobsen

Kom Vi Løber er endelig tilbage med ny musik. Singlen “Flygtigt, Forvirrende”, er en refleksion over pludselig at føle sig fremmed i, hvad med før har følt var ens hjemby. Med krøllede sproglige finurligheder og en selvsikker vokalpræstation, fortsætter Kom Vi Løber nøjagtig på det høje niveau, hun slap.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

“Flygtigt, Forvirrende” er endnu et eksempel på, at kvinden bag Kom Vi Løber, Lone Slot Nielsen, har det danske sprog i sin hule hånd. Hendes nye single tager dig op og ned ad gaderne i en by, man engang har drømt, elsket og fejlet i. Og den sætter lytteren i gang med at reflektere over, at man måske har ændret både udseende og personlighed, men den by man kender som sin “egen”, er stadig den, den altid har været.
Om singlen fortæller Nielsen:

– Jeg har efter nogle år igen fået min daglige gang i Aarhus, som var min by engang. Og som stadig er det. Det prøver jeg i hvert fald med et meget hårdt vedholdende greb at holde fast i, selv om jeg ikke bor i den længere. Og der bliver hele tiden lavet om og bygget nyt, så det er jo ikke til at finde rundt længere. Jeg er på én gang for evigt en af byens sjæle – men samtidig en fremmed gæst, som sidder på endnu en ny café og mindes den gamle.

Den smukke, relaterbare tekst følges til dør af en melankolsk melodi med masser af fremdrift. Den insisterende bas og den luftige vokal giver dig næsten følelsen af at slentre op og ned af Aarhus’ gader i bare ben og sommerjakke en sensommerdag i august.
Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

[/ihc-hide-content]

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com