fbpx

Little Winter præsenterer ny single i charmerende live session

Foto: Mike Jellesen

I et studie i Aarhus spiller Little Winter en hjertevarm live session. De fem medlemmer i bandet står badet i lys, der reflekterer jordfarver, og de harmonerer i hinandens selskab.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Little Winter er et finurligt indieband, som skaber musik, der både lyder af beach-pop, 60’er nostalgi og nordisk melankoli. De udkommer i det sene forår med debutalbummet Wonderlost, og i dag løfter de sløret for titelsangen hertil. Det gør de gennem frigivelsen af en hyggelig live session, som er optaget i Port Practice Production-studiet i Aarhus. Filmen er skudt med et håndholdt kamera, som stiller skarpt på kvintettens enkelte medlemmer, og giver os et slags behind-the-scenes indblik i bandets musikalske virke. Singlen “Wonderlost”, som fremføres i videoen, formidler følelsen af at være uhelbredeligt tryllebundet i en stor og omskiftelig verden . Om det kommende album fortæller bandmedlem Daniel Clifton at:
Wonderlost handler i bund og grund om, at vi mister kontakten til os selv. Vi flytter fokus fra ting, der rent faktisk betyder noget, og bruger al vores energi på at tilfredsstille falske behov, som vi har lært at have men som ikke rigtigt tjener eller beriger os som mennesker.

Tematikken i albummet kommer til at kredse om denne fremmedgjorthed, som en søgen efter opstillede idealer om lykke frembringer. Og mens man venter på albummets spæde debut, kan man heldigvis nyde den behagelige live session.

Se videoen med den skønne live session her.

[/ihc-hide-content]

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com