fbpx

Mystisk, ny fortælling fra Lydmor og Eivør

Foto: Liv Rossander & Kamil Dzienlinski

Tidligere i dag udkom Lydmors single “Nevada” med tilhørende musikvideo, og færøske Eivør gæster både auditivt og visuelt.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Lydmors singler er aldrig kedelige — hverken på lydsiden eller i historiefortællingen, og hendes nyeste udspil, “Nevada” er absolut ingen undtagelse. På singlen besøger Lydmor og Eivør et enigmatisk hotel i Nevadas ørken, hvor der er sket noget lorent. Vi får ikke at vide hvad, men det er helt sikkert ikke rart. Om singlen fortæller Lydmor selv:

– På Hotel Leopold i Nevadas ørken udspiller der sig en historie, hvor en kvinde leder efter en anden kvinde. Der er sket et eller andet. Der er blevet drukket rigtig meget alkohol. Nogen skammer sig. Og så kommer der de her sætninger: “Can we sober up? og “I just wanna know where you are”. Det hele er meget tåget og der hersker stor forvirring. Jeg ser det her slørede univers for mig, hvor folk løber rundt, og der er swimmingpools og lounges. Det er en morgen, hvor der er sket noget, men ingen kan huske præcis hvad. Men der er frustration og spændinger mellem de her to personer. Måske er de sammen?

Forholdet mellem de to artister i videoen er lige så svært at regne ud, som selve hændelsen på Hotel Leopold. Lydmor efterlader os både nysgerrige og hungrende efter mere. Heldigvis kommer der snart et album fra den spændende elektroartist, hvor historien fra “Nevada” videreføres.

– Jeg føler på en måde, at den krise, eller det event, som hverken Eivør eller jeg på “Nevada” tør sige, hvad er, det er det problem, som bliver behandlet på hele mit nye album.

Lydmors fjerde studiealbum, CAPACITY, udkommer den 12. marts i år, så skriv endelig det i din kalender! Ifølge Lydmor selv, bliver det nye album hendes mest personlige og komplekse til dato. Det kan kun blive godt!
Se musikvideoen til “Nevada” her, og lyt til singlen herunder:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
,
Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com