fbpx

Norske DØSSI kan gøre alting smukt

Foto: Monika Engeseth / Moyka

Læn dig tilbage, luk øjnene og lad DØSSI forvandle din krop til en vægtløs fjer, der kun blæser i den retning vinden vil. Den norske singer/songwriters nye single, “you, my everything”, er skrøbelig, sårbar og simpelthen bare lækker at lytte til.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Norske Ingrid Døssland laver musik under aliasset DØSSI, og med sin nye single “you, my everything” følger hun op på et 2020 fyldt med flotte udgivelser. Den nye single er sådan en sang, man næsten ikke nænner at snakke indover. Den er så skrøbelig, men samtidig insisterende, at man ikke nænner at afbryde den, når den først er gået i gang. Om sangen fortæller DØSSI:

“you, my everything” er en påmindelse om, at det stadig er smukt og rart, selvom der er meget der føles tungt i en uvis periode. Det er en sang der svæver på den lyserøde sky du kender, fra når du er forelsket

DØSSI er den slags musiker, der med kun ved hjælp af sin stemme, kan gøre alting smukt. Og hvis du en dag har brug for at alting får et lidt lysere skær, så er “you, my everything” det nummer, du skal sætte på i høretelefonerne. Du kan lytte til den smukke single her:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com