fbpx

Ponette nynner sig til storslåethed på ny single

Foto: Fabian Fjeldvik

Med sin nye single “Losing Me”, skaber den norske gruppe Ponette et storslået univers kun ved brug af få, simple værktøjer.

“Losing Me” starter stille ud kun med en accapella-sektion, hvor Ponette virkelig viser, at de formår at lege med deres stemmer. Sangen bliver ført an af en nynnen, der holder den samme tone, som så angiver tonearten for den melodi forsanger Helene Svaland synger ind over. Den enkelte nynnetone bliver fulgt op af flere nynnetoner, og tilsammen lyder det næsten som om, der er et helt orgel bag forsangerindens smukke stemme. Ved hjælp af masser af rumklang og ekko, bliver nynnestemmerne overtaget af bløde synthesizers, der passer perfekt ind i det melankolske univers, de mange nynnestemmer har skabt. Selvom sangen er bygget simpelt op af få elementer, giver den stadig en mægtig fornemmelse på grund af den håbefulde melodi og den selvsikre vokal. “Losing Me” kommer som forløber til deres debutalbum Seeking Blue der står til at udkomme senere i 2021.

Du kan lytte til “Loosing Me” her:

Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com