fbpx

Reflekter over din barndom med Sebastian Linds nye single

Foto: Sebastian Lind

Gør-det-selv-manden Sebastian Lind er tilbage med personlig sang om en barnlig illusion, der i takt med tiden bliver mindre og mindre virkelig.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Med fire album og et hav af koncerter i baggagen er Sebastian Lind efterhånden ved at være en rutineret herre. Alligevel formår han med sin nyeste single “Bleeding God” at vise en side af sig selv, der virker både ny og interessant. “Bleeding Gods” er en personlig fortælling om hvordan han som barn, havde en forestilling om, at hans forældre var ‘udødelige’ og ligesom guder. I løbet af sangen tager Sebastian Lind os igennem erkendelsen af, hans forældre blot er mennesker. Og omdrejningspunktet er, at selv dem, man som barn tror ved alt, mister deres udødelighed i takt med, at man bliver voksen.

2021 ser lovende ud for den erfarne sanger og sangskriver, og han fortjener også lidt vind i sejlene efter et par hårde år. I 2016 mistede Sebastian Lind nemlig sin stemme, og det satte en stopper for hans ellers fremstormende karriere. Heldigvis er det lykkes ham, at finde både stemmen og kreativiteten tilbage, og det slår han for alvor fast med “Bleeding Gods”.
Du kan lytte til sangen på din fortrukne streamingtjeneste, og et par af dem er linket her:
Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

[/ihc-hide-content]

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com