fbpx

Rock-duoen LEONTAS hylder det barnlige i ny single

Foto: Christos Markou

Den britiske rock-duo LEONTAS har i dag udgivet singlen “Little Boy”, der med stadionrock-riffs og guitarsolo er en hyldest til barnlige voksne. Singlen er desuden er lille smagsprøve på, hvad der ellers er i støbeskeen i 2021.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den britiske duo LEONTAS‘ nye single hedder “Little Boy”, og den er en hyldest til det at vokse op, og en anerkendelse af alle de ting fra ens barndom, der har formet en som person. Det er en personlig fortælling, om at vokse op i halvfemserne hvor sociale medier og information fyldte meget mindre i hverdagen.
LEONATS lyd er bygget op omkring en The Black Keys-inspireret guitarlyd, hvor simple riff fylder meget i sangen. Sammen med guitaren ligger en forvrænget vokal, der arrigt men kontrolleret formidler frustrationerne over, at vi er vokset fra den simple tid i halvfemserne. Selv fortæller LEONTAS om “Little Boy”:

– Vi er allesammen startet som små drenge, og den her sang udforsker idéen om, at vi aldrig stopper med at være børn indvendig. Også selvom vi aldersmæssigt er blevet voksne.

Den barnlige livsstil som sangen kredser om, spejler sig til sidst i sangens guitarsoloen, der på genkendelig helterock-manér, inviterer til både headbang og luftguitar.
LEONTAS udtaler selv, at “Little Boy” blot er begyndelsen på den musikalske rejse den britiske duo har påbegyndt i 2021. Det bliver spændende at se med fra sidelinjen.
Du kan lytte til “Little Boy” her:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com