fbpx

Ta’ med på en tur til ønskeøen med ISLAND

Foto: christiancargill.com // @christiancargill

Kvartetten fra London er i dag ude med deres seneste single “Octopus”, hvor de har eksperimenteret med en mere kompleks produktion og inkluderet nogle, for dem, nye teksturer og teknikker i studiet.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]


På den nye single “Octopus” har ISLAND fokuseret deres lyd. Lydbilledet er domineret af en særlig guitarlyd, der med alternative anslag giver et andet udtryk, end man forventer. Udover guitarens særlige hook, høres de aktive og sprøde trommer samt sanger og frontmand Rollo Dohertys fede vokal.

Bandet beskriver deres seneste single således:
“Octopus” beskriver følelsen af at kigge tilbage på rebelske teenageår, en tid hvor impulsen til at skabe problemer er erstattet med nye følelser. Den handler om konflikten, man som musiker føler mellem at ville blive ældre og mere klog men samtidig har et ønske om at forblive ung (…) Sangen ender med at flirte med idéen om at gå tilbage til, hvordan det hele var en gang – at gå tilbage til at lave ballade.

Se videoen til “Octopus” på Youtube.
Lyt til “Octopus” på Spotify.

[/ihc-hide-content]

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com