fbpx

Wolf Alice er ude med poetisk single og annocerer samtidig nyt album

Foto: Jordan Hemingway

Den engelske gruppe er klar med forløberen til deres kommende album. Det er en poetisk, personlig og smuk single, som du ikke vil snyde dine ører for.
[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Det britiske rockband, Wolf Alice, har netop annonceret, at deres længe ventede album Blue Weekend, som er nummer tre i rækken af deres albums, udkommer den 11. juni. Første bid fra albummet er singlen “The Last Man On Earth”, som er udkommet i dag. På singlen udviskes linjerne mellem klassisk sangskrivning og sfæriske bevægelser. Forsangerinden, Ellie Rowsells, tekstunivers balancerer mellem historiefortælling og evnen til at være selvudleverende, personlig og ærlig.
Hun uddyber tankerne bag “The Last Man On Eath” og fortæller:
– Sangen handler om menneskets arrogance. Jeg havde netop læst Kurt Vonneguts roman “Da verden gik under”, og i min notesbog havde jeg skrevet sætningen: “Særlige rejseanbefalinger er Guds danseundervisning til os. Men så tænkte jeg: “Uh, dine særlige rejseanbefalinger er ikke danseundervisning fra Guds hånd, men bare rejseanbefalinger. Hvorfor skal alt nødvendigvis betyde mere, end det gør?“.
Singlen udkommer sammen med en video, som giver et tydeligt indblik og en visuel introduktion til den nye Wolf Alice-æra.

Lyt til singlen på Spotify.

Se videoen på YouTube.

[/ihc-hide-content]

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com