fbpx

Angående Mig er endelig tilbage med ny musik!

Foto: Sarah Fresco (pressebillede)

Angående Mig er et af de helt store stjerneskud på den alternative hiphop-scene. Nu er hun endelig klar med ny musik, og det er ligeså råt, vredt og tankevækkende som det plejer.

Det er svært at finde ud af, hvad man skal kalde Angående Migs musik. Teksterne kunne ligeså vel være skrevet af en akustisk singer-songwriter. Det rå og forvrængede lydbillede lyder som noget fra et punkband. Og trommerne og synthesizer-bassen minder mest af alt om hip-hop. Med andre ord; Angående Mig er helt sin egen. Omverdenen spærrede for alvor øjnene op for den dygtige sangskriver da hun udgav debut-EP’en KUNSTEN AT LADE SOM OM, der fik meget ros i diverse medier, og nu er hun igen tilbage med ny musik – vi anmeldte sågar hendes koncert i Pumpehuset, som du kan læse her.

Årets første single hedder “BLOMSTER I LAKKEN”, og med en tung vocoder-domineret vokal skildrer den menneskehedens desperate forsøg på at holde fast i ting, der er ved at brænde ud. På singlen rammer Angående Mig igen en flot balance, da hun blander vrede og frustration med inderlighed og nærvær. Sangen har også en særlig betydning for Angående Mig selv. Hun fortæller:

Sangen betyder helt enormt meget for mig, fordi arketyperne i jeg’et og du’et repræsenterer noget større end bare en forbipasserende elsker. For mig har du’et mange ansigter. Jeg ser træk fra mine forældre, min søster, en gammel klasselærer, en tæt veninde og alle de mænd jeg nogensinde har elsket, indtil jeg ikke gjorde det længere.

Sangen er altså en personlig fortælling, men samtidig enormt relaterbar, og i den grad et lyt værd. Find den på din foretrukne streamingtjenesten lige her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com