fbpx

Anna of the North er også corona-frustreret og lader sin nye single fungere som corona-anthem – selvom den ikke var skrevet til det

Foto: Robin Bøe (pressebillede)

Norske Anna of the North udgav i fredags singlen ”Here’s To Another” og har et album på vej.

Det var ikke Anna of the Norths intention, men fordi hendes nye single ”Here’s To Another” handler om at give slip på fortidens negative hændelser, blev den på sin vis en ode til 2020’s corona-frustration. Singlen har en farverig poplyd og en eventyrlig, tilhørende musikvideo, hvor et bamse-lignende væsen tager artisten med tilbage til gode minder – formentlig for at hjælpe hende med at slippe tankerne om de dårlige. Artisten fortæller:

– Blandt mine egne sange, er ”Here’s To Another” en af mine favoritter. Den er meget ærlig og reflekterer mit eget liv. Det var ikke intentionen, men jeg tror, at mange mennesker kan genkende sig selv i lyrikken i denne tid, hvor vi har været igennem et mærkelige og udfordrende år. Jeg kan slet ikke forstå, at et helt år er gået med disse absurde pandemi-tider. Jeg har formentlig haft de samme fem outfits på i et helt år nu, jeg går ikke i bad hver dag længere og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har lagt makeup. Og det værste er, at jeg er ligeglad. Så jeg er nok blevet sindssyg.

Selvom vi vist er mange, der hverken når et bad hver dag eller gider smøre sminke i krydderen så tit – og ikke føler os synderligt sindssyge af den grund – er budskabet klart; corona har vendt vores hverdag, vores vaner og ja, vores liv på hovedet. Og det er rart at høre, at man ikke er alene med de frustrationer, som pandemien har medført.

Hør ”Here’s to Another” her:
Via Spotify
Via Apple Music

Simone Wester Larsen
Simonelarsen@bandsoftomorrow.com