fbpx

änsendå er ude med et track du kan høre mens du slentrer ned ad gaden

Foto: Robin Ljungvall (pressebillede)

Svenske Nico Chavez har tidligere spillet i forskellige konstellationer i London. Både rock, punk og funk har den talentfulde musiker givet sig i kast med, men efter mere end 10 år i den engelske hovedstad, har vendt snuden hjem til Stockholm og startet det svensksprogede soloprojekt änsendå.

Det stråler ud af änsendå at han er musikalsk helt ind i sjælen, og det er netop dét, det relativt nystartede soloprojekt handler om; at finde tilbage til sjælen af hans musikalitet. Den nyeste single “Dödläge” er den tredje af slagsen fra den kommende EP, der er sat til at ramme streamingtjenesterne den 16 april, og igen viser änsendå sig fra sin rolige, groovy indieside.

“Dödlåge” er sådan et nummer man falder hen til, og det får dig til at rokke frem og tilbage med hovedet, uden du egentlig lægger mærke til det. Hvis solen en dag titter frem, anbefaler vi dig, at du finder solbrillerne frem, tager din forårsjakke på, sætter “Dödläge” på i hovedtelefonerne, putter hænderne i lommen, tager et par friske sneakers på, og slentrer en tur ned af gaden. Det ville den i hvert fald passe perfekt til.

Lyt til “Dödläge” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com