fbpx

Arcade Fire og Owen Pallett udgiver for første gang soundtracket til filmen Her

Foto: Arcade Fire // Sony / Guy Aroch

Nu kan du endelig forkæle din øregang med soundtracket til Spike Jonze filmen Her.

I dag er det muligt at smække soundtracket til Spike Jonze filmen Her på anlægget. Arcade Fire og Owen Pallett samarbejdede om at skabe lydbilledet til filmen, men det var ikke første gang deres veje mødtes. De samarbejdede også på Arcade Fires album The Suburbs. Selvom filmen udkom i 2013, er det nu første gang, du kan streame og købe soundtracket. Filmen, hvor Joaquin Phienix og Scarlett Johansson spillede med, blev nomineret i kategorien “Best Original Score” til Oscaruddelingen i 2014.

Soundtracket byder på masser af vellyd så tag ned og støt din lokale pladebutik, eller stream det på Spotify.

Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com