fbpx

Arthur Lear med lækker elektronisk single

Foto: Birgitta Wolfgang (pressebillede)

Ny elektronisk popsingle fra danske Arthur Lear.

Så er der endnu en ny dreng i den danske popklasse, nemlig Arthur Lear. Med sine blot 19 år er han ude med sin anden single “Innocence”. Sangen er dansabel og lydbilledet er overvejende elektronisk og giver plads til Arthur Lears vokal. Lear siger om sin seneste single:

“Innocence” er en sang, der beskriver den mørkere side af storbyens natteliv. Jeg ville have musikken til portrættere, hvordan det ville lyde, hvis man kørte så hurtigt, man kunne gennem byens gader om natten, hvor man ser mænd, der prøver at forføre piger, og man ser drenge, der gemmer sig bag en maske af forfalsket mandlighed. “Innocence” er en festlig nattelivssang med et mørkere tvist.

Lyt til “Innocence” på Spotify.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com